A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ХУДЯКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОЧАТКОВОЮ ШКОЛОЮ ТА ГІМНАЗІЄЮ ЛЕСЬКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

День Європи

Цьогоріч Україна вдруге відзначає День Європи 9 травня.Традиція святкування Дня Європи була започаткована багато років тому. Її метою є відзначення миру і єдності народів, які населяють європейський континент.  Саме цього дня у Худяківському ліцеї для дітей були проведені вікторини, флешмоби, години спілкування, а учні 5,7 класів мали змогу долучитись до квесту «Цікавинки з Європи». 

12:24 10.05.2024

38 роковини Чорнобильської трагедії

 26 квітня 2024 року відзначаються 38-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. Цього дня  у ліцеї організували тематичну виставку  книг, лепбуків,  проводились бесіди та інформаційні хвилинки приурочені Чорнобильській трагедії.

17:00 28.04.2024

Проєкт "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". Районний етап змагань з футзалу

 Масштабний проєкт "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" продовжує об’єднувати та спонукати молодь вести активний, здоровий спосіб життя. Днями у Черкаському районі відбувся ІІІ етап змагань із футзалу. 5 команд виборювали квиток до обласного етапу. За підсумками змагань, команди-фіналісти були нагороджені грамотами, медалями та кубками. І місце здобула Смілянська ЗОШ № 11, ІІ місце посіла Канівська ЗОШ № 1, ІІІ місце виборола команда  Худяківського ліцею. Вітаємо хлопців 5-6 класів з такою вагомою перемогою! Дякуємо Силам безпеки і оборони України за можливість брати участь у змаганнях!

08:57 24.04.2024

Екскурсія на "Beehive"

19 квітня 2024 року для учнів 9 класу була проведена профорієнтаційна екскурсія на ТОВ "Beehive", яке займається переробкою меду. Під час екскурсії діти дізналися про весь процес виробництва меду, від збору нектару до фасування готового продукту. Ми побачили, як працюють спеціальні устаткування, якими оснащене дане виробництво. Також нам показали різноманітні види меду і пояснили їх властивості. Наостанок нас пригостили медом, а також крем-медом, які виробляє ТОВ "Beehive". Екскурсія була дуже цікавою і пізнавальною.

08:44 22.04.2024

Пізнавальна екскурсія

16 квітня учні 5 класів Худяківського ліцею здійснили пізнавальну екскурсію до міста Черкаси, організовану класним керівником Щекочіхіною В.В. Учні відвідали ПрАТ "Юрія", де дізналися багато цікавого про процес переробки молока та виробництво молочної продукції. Моли можливість поспостерігати, як розливається у пакети молоко, формуються глазуровані сирки, а пляшки з йогуртом "одягаються" в етикетку.  Наприкінці отримали солодкий подаруночок та ручку із фірмовим логотипом "Волошкове поле".  Далі екскурсія продовжилась на Тов "Імпрес". На цьому виробництві учні побачили процес виготовлення різноманітних етикеток: від ескізів до друку. Мали можливість вибрати собі етикетки, які найбільше сподобались. Поїздка виявилась надзвичайно цікавою та пізнавальною.

14:39 19.04.2024

Місячник благоустрою

Худяківський ліцей проводить роботи в рамках місячника благоустрою. Щиро дякуємо БФ "МХП - Громаді" за наданий інвентар та постійну всебічну підтримку нашого закладу освіти.

15:05 17.04.2024

Профорієнтаційна екскурсія в Київський університет культури

8 квітня учні 11 класу  здійснили профорієнтаційну екскурсію в місто Київ. Цього разу майбутні випускники відвідали Київський національний університет культури і мистецтва.  Студенти цього учбового закладу провели екскурсію по всіх факультетах університету, розповіли, які спеціальності є на кожному відділенні, які умови вступу та навчання. Учні мали змогу поспілкуватись з ректором університету Михайлом Поплавським. 

14:50 11.04.2024

Зональні змагання з футзалу "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"

Відбулися зональні змагання ІІІ етапу з футзалу серед хлопчиків 5-6 класів закладів освіти Черкаського району  «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Змагалися команди Хутірського ЗЗСО І-ІІІ ступенів,  Чигиринського ліцею №2,  Худяківського та Ребидайлівського ліцеїв. Перше місце в зональних змаганнях з футзалу виборола команда Худяківського ліцею. Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових досягнень у наступних змаганнях!

09:52 11.04.2024

Зустріч з другом

Сьогодні до учнів 5-х класів на годину спілкування разом із практичним психологом завітали Ведмедики. Діти мали змогу вибрати собі друга. Але наші Ведмедики незвичайні, вони всі мають суперздібності. У багатьох Ведмедиків їх здібність - літати і швидко бігати. А дехто вміє робити синій мед та пригощає ним своїх друзів.  Один ведмедик мав суперздібність допомагати іншим засинати та бачити приємні сни. Діти під час взаємодії із іграшками отримали позитивні емоції і радість від спілкування.

14:45 08.04.2024

Всесвітній день здоров'я

 7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я. Щороку цей день  проходить під знаком однієї, важливої для суспільства теми. Цьогорічна тема Всесвітнього дня здоров’я – «Моє здоров’я, моє право». Мета святкування — підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому. У наш час здоров'я — це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища. Цього дня учні та педагоги Худяківського ліцею взяли участь у загальношкільній зарядці, для дітей були організовані спортивні змагання та веселі естафети, а учні 3-4 класів позмагалися у квесті "Стежинами здоров'я". Для своїх вихованців класні керівники  провели бесіди щодо ціннісного ставлення до свого здоров’я. Адже, здоров’я – це життєва енергія, натхнення і задоволення від насиченого подіями життя. Це здатність ставити цілі й досягати їх, максимально реалізовувати свій потенціал. Піклуватися про своє здоров’я – це актуально, модно і престижно!

10:00 08.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень